0 items - 0.00kr 0
01

Takket være våre smarte hjemmesikkerhetsløsninger kan du nå gjøre hjemmet smartere og tryggere.

Å sikre hjemmet ditt er mer enn bare å beskytte eiendom. Det handler om å føle seg trygg hjemme og mens du er borte. Du og dine nærmeste kan gå om dine daglige aktiviteter og vite at du ikke trenger å bekymre deg for uvelkomne inntrengere eller farlige hendelser, f.eks. brann og flom.

02

Smartera smarte systemer kan redusere strømforbruket, øke energibesparelser og skape mer bærekraftige bygninger. Smarte termostater for å effektivisere oppvarming og kjøling.

03

Du kan spare hele 10% i året på oppvarming og kjøling ved å bare med smart Wifi-termostaten 7 ° -10 ° F i 8 timer om dagen fra den normale innstillingen.

Sett Smartera-termostaten på så høy temperatur som behagelig mulig, og sørg for fuktighetskontroll om nødvendig. Jo mindre forskjellen mellom innendørs og utendørs temperatur, jo lavere vil den totale kjøleregningen din være.

04

Smartera-dimmere lar brukeren justere lysnivået fra veldig lyst til nesten mørkt. Lyskilder bruker mindre energi når de er dempet, og kan automatisk spare 10 prosent i strømforbruk over en smartbryter.

Vend hvilket som helst lys til hvilken som helst farge du kan forestille deg med bare stemmen din!

Top