0 items - 0

Hva er smarthus

Kontroll Belysning

Smartera-dimmere lar brukeren justere lysnivået fra veldig lyst til nesten mørkt. Lyskilder bruker mindre energi når de er dempet, og kan automatisk spare 10 prosent i strømforbruk over en smartbryter.

Vend hvilket som helst lys til hvilken som helst farge du kan forestille deg med bare stemmen din!

Kontroll Belysning

Hva er smarthus

Justere temperaturen

Du kan spare hele 10% i året på oppvarming og kjøling ved å bare med smart Wifi-termostaten 7 ° -10 ° F i 8 timer om dagen fra den normale innstillingen.

Sett Smartera-termostaten på så høy temperatur som behagelig mulig, og sørg for fuktighetskontroll om nødvendig. Jo mindre forskjellen mellom innendørs og utendørs temperatur, jo lavere vil den totale kjøleregningen din være.

Justere temperaturen

Hva er smarthus

Vær energieffektiv

Smartera smarte systemer kan redusere strømforbruket, øke energibesparelser og skape mer bærekraftige bygninger. Smarte termostater for å effektivisere oppvarming og kjøling.

Vær energieffektiv

Hva er smarthus

Beskytt hjemmet ditt

Takket være våre smarte hjemmesikkerhetsløsninger kan du nå gjøre hjemmet smartere og tryggere.

Å sikre hjemmet ditt er mer enn bare å beskytte eiendom. Det handler om å føle seg trygg hjemme og mens du er borte. Du og dine nærmeste kan gå om dine daglige aktiviteter og vite at du ikke trenger å bekymre deg for uvelkomne inntrengere eller farlige hendelser, f.eks. brann og flom.

Beskytt hjemmet ditt
Kontroll Belysning
Justere temperaturen
Vær energieffektiv
Beskytt hjemmet ditt
happy-mothers-day-vtfyymz-copy_optimized
Trygghet fra A til Å
  • Integrasjon av hele alarmsystemet.
  • Automatisk varsling til vekterfirma.
  • Geolokalisering av familiemedlemmene.
pexels-andrea-piacquadio-935743_optimized
Føl komforten
  • Styring av luftkvalitet og temperatur basert på familiemedlemmenes daglige aktiviteter.
  • Fjernstyring av luftkvalitet og temperatur.
  • Overvåking og automatisk justering av luftkvalitet og temperatur.
young-girl-holding-a-remote-to-flip-channels-on-a-tv_t20_E4l9KV
Uventet sparing
  • Automatisk slå av lys i andre deler av huset når du ser på TV.
  • Reduserte utgifter for dekorasjon, ommøblering eller profesjonell belysning.

Smarthus eller hjemautomasjon er helheten av overvåkning, styring, regulering og optimeringsinnredninger i en bygning. Målet er å samkjøre og automatisere prosessene i en bygning. Ordet smarthus er ikke et entydig definert begrep, men et samlebegrep for mer eller mindre automatiserte og intelligente funksjoner som skal bidra til lavere energiforbruk, bedre komfort, enklere betjening og et høyere sikkerhetsnivå.Skjematisk oversikt over smarthuskomponenter.

Smarthus brukes ofte om ulike styringssystemer for lys, varme, branntrygging, innbruddsikring og ventilasjon i boliger. Med enkelhet kan du kontrollere alt fra lys, varme, strømforbruk, persienner, garasjeport, ytterdøren, kamera, ventilasjon, lyd og bilde i boligen din bare ved hjelp av noen enkle brytere eller over et nettbrett/mobil, stemmekontrol med google home eller alexa.

Løsninger tilpasset deg

La apparatene i hjemmet ditt tenke for deg når du trenger det

smarthus
Smarthus

Det raske tempoet og stadig voksende muligheter for dagens og morgendagens teknologi er spennende. Nye produkter er tilgjengelig nesten daglig for å fylle hjemmene våre full av høyteknologiske løsninger som gjør livene våre mer automatiserte, praktiske og energieffektive.

Når det gjelder smart hjemmeautomatisering, er nesten alt mulig – og Smartera AS har dekket alt!

Smarthytta

Overvåk tilstanden til hele huset og kontroller forskjellige systemer med en eller flere smarttelefoner eller nettbrett.

Du kan styre hver smartenhet individuelt eller i et kontrollrom, en hel etasje eller til og med en hel bygning. Du kan gjøre alt med Smartera-produkter.

smarthytta-21
06KdqJ_t20_OxpaPb
Smartkontor

Forenkle arbeidet og livet ditt med et smart system for din virksomhet. Nye Smartera-produkter er tilgjengelige nesten daglig for å fylle kontoret ditt full av høyteknologiske løsninger som gjør livet ditt mer automatisert, praktisk og energieffektivt.

Hold deg grønn og spar energi ved å sjekke om det er igjen noen lys.

Smarthotel

Med Smartera er et 5-start opphold bare et snev unna. Gjestene kan kontrollere gardiner, lys, temperatur, TV og musikk, planlegge våknescener, be om betjent service og mer – fra en intuitiv fjernkontroll.

Smartera Meshnetwork-system fører sømløs internettrafikk sømløst mellom et tilkoblet modem og Wi-Fi-aktiverte dingser som datamaskiner eller nettbrett. I stedet for å kringkaste Wi-Fi-signaler fra et enkelt punkt, har mesh-rutersystemer flere tilgangspunkter.

Female tourist with map visiting a new city and is looking for a way to the hotel.
Top